avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere valoare redusă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere valoare redusă

Bună seara, dacă mă poate ajuta cineva cu o lămurire ce înseamnă cererea cu valoare redusă, pe portalul judecătoriei apar cu un dosar înaintat de către investcapital Ltd pentru cerere cu valoare redusă, am căutat acest investcapital Ltd dar sunt de negăsit pe teritoriul României, dacă se admite această cerere cu valoare redusă ce se întâmplă ce pot face, unde pot merge? Vă mulțumesc pentru eventuale răspunsuri și sfaturi
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2021
cornel2222, utilizator
Cel mai recent răspuns: cornel2222 , utilizator 07:53, 25 Februarie 2021
In primul rand o sa primiti un formular cu.pretentiile reclsmantului,dvs.urmand a face întâmpinare,aparari etc.Daca soluția nu va avantajează formulati calea de atac legală,în alta parte nu aveti unde sa ,,,mergeți,"doar la av .asa cum este firesc. Este un proces care teoretic ar tb sa dureze mai puțin o procedură mai simpla etc.
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Din câte îmi dau seama Invest capital este reprezentat de cei de la kruk, singura creanță așa zisă este de la Telekom un contract încheiat în 2016 pentru servicii de televiziune și internet fix de care nu am fost mulțumit, am cerut pe atunci rezilierea contractului pentru că nu eram mulțumit de serviciile lor, adică mai pe scurt viteza internetului nu era cea precizată în contract la care ei miau cerut ca pentru reziliere să achit toată perioada contractuală ceea ce nu am fost de acord, nu poți plăti un serviciu de care nu beneficiezi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de valoare redusă-posibilitati de apărare. bună ziua!cu ... Adevar2 Adevar2 Cerere de valoare redusă-posibilitati de apărare. Bună ziua!Cu deosebit respect, vă rog să-mi dați un sfat pentru următoarea situație:La data de 19 ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu cornel2222 cornel2222 Bună ziua! Datoria către o firma de telefonie poate deveni titlu executoriu? Mai pe scurt un fost abonament la Telekom de care nu am fost mulțumit ptr. Ca ... (vezi toată discuția)
Cerere cu valoare redusă cornel2222 cornel2222 Bună ziua, un vechi contract de la Telekom a fost dat către Invest capital Ltd Malta care la rândul lor au făcut către judecătorie o cerere cu valoare ... (vezi toată discuția)