avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Am rugamintea sa ma indrumati cum sa ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Am rugamintea sa ma indrumati cum sa formulez o solicitare ...

Buna ziua!
Am rugamintea sa ma indrumati cum sa formulez o solicitare in instanta pentru a recupera o suma de bani, imprumutata unei persoane care acum imi ignora mesajele si m-a blocat pe retelele de socializare unde puteam comunica, cu aceasta.
Am fost deja la politie si mi-au spus ca nu tine de competenta lor si sa formulez o solicitare in instanta.

Asa pe scurt, am rugamintea sa ma indrumati ce trebuie sa trec pe solicitarea formulata instantei la:
-in drept...
-in fapt...
-Si cum as putea solicita ajutor judiciar? deoarece mi s-a desfiintat postul din cauza pandemiei si beneficiez de indemnizatie de somaj momentan.

Am extrase bancare si conversatiile din care reies toate solicitarile sumelor transferate, precum si dovada ca dupa 1 an si ceva de la primirea unor sume de bani si contactarea acelei persoane de cateva ori, se eschiveaza mereu, ba ca nu are bani, ba ca a vrut sa ma contacteze dar si-a schimbat numarul de telefon, ba ca nu i-au aprobat un credit si ulterior dupa ultima intrebare referitoare la cand va incepe sa imi retuneze din bani, m-a blocat pe retelele de socializare.
Va multumesc anticipat pentru timpul acordat acestor randuri si pentru orice sfat care ma poate ajuta sa imi recuperez banii in instanta, pentru ca a picat deja calea amiabila si apelarea la bunul simt al persoanei in cauza.

Cu stima,
Adrian
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2021
AdrianZet, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 23:50, 27 Februarie 2021
Va recomand sa apelati la serviciile unui avocat.
Problema este mult mai complexa decat credeti,chiar dacă faceți dovada ca a fost un împrumut, la ce data ar fi trebuit să va restituie sumele?O simplă motivare în fapt si in drept si un model copist de pe net nu o sa va ajute...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare imprumut ContSters440487 ContSters440487 I-am imprumutat unui prieten in luna ianuarie 5000 lei pe motiv ca a avut accident si avea nevoie disperat de bani. E septembrie si nu am primit nici macar un ... (vezi toată discuția)
Returnare avans formatie adriana.cris adriana.cris Buna ziua, Am semnat un contract cu o formatie pentru luna septembrie 2020. I-am instintat in luna mai ca datorita pandemiei vom muta data evenimetului in ... (vezi toată discuția)
Masina stricata de cei de la service AlinaRawstern AlinaRawstern Buna ziua , in DATa de 7.10.2019 am prezentat masina de la firma în service deoarece nu mai tragea si nu ma mai lasa sa accelerez , dupa ce au fost facute ... (vezi toată discuția)