avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara! Trebuiesc declarați la ANAF cei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara! Trebuiesc declarați la ANAF cei 100-150€ primiți ...

Bună seara! Trebuiesc declarați la ANAF cei 100-150€ primiți prin Western Union???
Cel mai recent răspuns: dMarina24 , utilizator 22:40, 25 Februarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 201 venituri adsense - limita depunere si alte intrebari raulac raulac Buna ziua, Am inceput din 2012 sa castig bani din Adsense. Pe atunci eram minor si nu prea stiam eu care-i treaba cu impozitele, n-am stiut ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Fiul meu minor și-a făcut un cont western union. Jgfh768 Jgfh768 Buna seara! Fiul mei învârsta de 14 și-a făcut un cont Western Union chiar dacă este minor acesta scriind ca are 18 ani, a venit o scrisoare de la Western ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit colaborare firma sua dragos_ dragos_ Buna ziua, Mi-am facut pfa cu norma de venit. Colaborez ocazional cu o firma din sua si canada. Acestia trimit banii prin Western Union. E ok daca le emit ... (vezi toată discuția)