avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara.am o intrebare urgenta.sunt in divort la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara.am o intrebare urgenta.sunt in divort la notar.pe ...

Buna seara.am o intrebare urgenta.sunt in divort la notar.pe 8.03.2021 ecpira termenul.de 30 zile.eu sunt in strainatate si ma intorc abia pe 23.03.asi dori sa stiu cum pot prelungi termenul de 30 zile,daca se poate si pe baza carui articol civil.ce ar trebui sa fac? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: PĂŢAN ALEXANDRU AVOCAT , Avocat 08:55, 27 Februarie 2021
Nu puteti.reluati procedura.
Deci sa inteleg ca trebuie sa o iau de la inceput?da....dar situatia este ca eu nu pot pleca din cauza carantinei.,care nu-mi permite acest lucru.sunt intr-o zona de risc in Austria si zona este inchisa .deci...?multumesc.
divortati in instanta prin reprezentant.
Deci...?
Presupun ca atunci cand ati depus cererea de divort, ati fost informat ca la termenul de 30 de zile (care a fost fixat si comunicat, de comun acord cu dvs), trebuie sa veniti personal.
Daca stiati ca aveti o situatie dificila si exista riscul sa nu va puteti prezenta la termen, trebuia sa va fi adresat direct instantei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa fiti prezent personal. Acest dosar va fi respins.
Trebuie sa reluati procedura, sa achitati un alt onorariu si sa treaca o altă perioada de gândire.
Mai bine contactati un avocat si depuneti cererea de desfacere a casatoriei prin acord prin intermediul avocatului, la instanta. Făcând dovada ca sunteti in strainatate nu sunteti obligat a fi prezent la proces, putand sa va reprezinte avocatul.
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2021
Avocat Neagu Elena, Avocat

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu daca.. baluthebig baluthebig pe 27 luna aceasta am prima infatisare la divort!!! nu sunt insa pregatit,nu am gasit insa un avocat!!! daca nu ma prezint,care ar fi consecintele?? (vezi toată discuția)
Divorț la notar într-o singură zi trasor trasor Bună ziua, aș vrea să știu dacă și în ce condiții se poate divorța la notar într-o singură zi fără nicio amânare de n ori, în condițiile în ... (vezi toată discuția)
Fond- somatie de plata seceleanugina seceleanugina Ce se intimpla daca nu faci intimpinare la o citatie in calitate de creditor pentru FOND- Somatie de plata ? Daca nu ma pot prezenta in instanta la data ... (vezi toată discuția)