avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara.am o intrebare urgenta.sunt in divort la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara.am o intrebare urgenta.sunt in divort la notar.pe ...

Buna seara.am o intrebare urgenta.sunt in divort la notar.pe 8.03.2021 ecpira termenul.de 30 zile.eu sunt in strainatate si ma intorc abia pe 23.03.asi dori sa stiu cum pot prelungi termenul de 30 zile,daca se poate si pe baza carui articol civil.ce ar trebui sa fac? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: PĂŢAN ALEXANDRU AVOCAT , Avocat 08:55, 27 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
depuneti cerere de amanare a procedurii divortului pana la data ca care va puteti prezenta, ca sa nu pierdeti banii dati.
(4) La expirarea termenului prevăzut la alin. (3), în caz de neprezentare a soților și în lipsa unei cereri de amânare a acestora, notarul public respinge cererea de divorț prin încheiere.
Trebuie sa luati legatura cu notarul si sa cereti amanarea ca sa nu pierdeti bani si timp aiurea
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2021
PĂŢAN ALEXANDRU AVOCAT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu daca.. baluthebig baluthebig pe 27 luna aceasta am prima infatisare la divort!!! nu sunt insa pregatit,nu am gasit insa un avocat!!! daca nu ma prezint,care ar fi consecintele?? (vezi toată discuția)
Divorț la notar într-o singură zi trasor trasor Bună ziua, aș vrea să știu dacă și în ce condiții se poate divorța la notar într-o singură zi fără nicio amânare de n ori, în condițiile în ... (vezi toată discuția)
Fond- somatie de plata seceleanugina seceleanugina Ce se intimpla daca nu faci intimpinare la o citatie in calitate de creditor pentru FOND- Somatie de plata ? Daca nu ma pot prezenta in instanta la data ... (vezi toată discuția)