avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua .În urma cu ceva timp am trimis poze cu o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua .În urma cu ceva timp am trimis poze cu o fata nud ...

Buna ziua .În urma cu ceva timp am trimis poze cu o fata nud prietenilor ,eu le am primit de la un alt băiat.Acum mama fetei a făcut plângere si pe mine ma încadrat ca suspect .țin sa menționez ca eu nu am avut nici o legătură cu fata aici. Ce pedeapsă as putea primi?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:39, 26 Februarie 2021
Daca fata mai este si minora puteti intra sub incidenta dispozitiilor legale - art. 374 Cod Penal.
[ link extern ]
Adica pot face inchisoare,chiar dacă nu am avut nico legatura cu ea ,și mai sunt și alți băieți supacti?
Orice infractiune se pedepsește cu închisoarea.
Incercati sa va angajati avocat ca sa scăpați de închisoare.
Avocatii se ocupa cu asa ceva.
Exista si aceasta optiune!

Cristian 101 a scris:

Adica pot face inchisoare,chiar dacă nu am avut nico legatura cu ea ,și mai sunt și alți băieți supacti?

Dar cu un avocat as putea scăpa de inchisoare?

Alte discuții în legătură

Consecinte creare cont fals pe facebook cu poza nud a unei minore emilia1976 emilia1976 In 14feb 2014 AB(minora) si-a facut un selfie nud si la trimis la diversi baieti, care la randul lor au trimiso la alte persoane sub forma de mesaje. Poza cu ... (vezi toată discuția)
Problema distribuire fotografie nud minora icemane icemane Buna ziua.Am si eu o problema.Fata mea a jucat pe internet un joc Adevăr sau provocare si a facut o poza nud.Persoana care a primit-o a distribuit-o fără ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor Xandra_ymy Xandra_ymy buna...am si eu o intrebare ...as dori sa mi raspunda cineva cu experinta ,as vrea sa stiu ce se poate intampla in cazul actului sexual cu un minor daca fata ... (vezi toată discuția)