avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... In Romania legea nu e obligatorie...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

In Romania legea nu e obligatorie...

In Romania legea nu e obligatorie... O lege trebuie sa intre in vigoare la data menționată în text sau la trei zile de la publicarea în mof. In cazul unei anumite legi -168/2020, normele de aplicare trebuie elaborate până la momentul intrării în vigoare (180 de zile). Cei interesați din minister nu au făcut-o. Ceea ce duce la imposibilitatea aplicării legii, corect? Ce infracțiuni au săvârșit cei care au întârziat fara justificare elaborarea normelor?
Cu bine
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2021
Marron, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 26 Februarie 2021
Abuz in serviciu sau neglijenta in serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru-din ce data se aplica modificarile? dandanaua dandanaua Am o mare rugăminte, cineva imi poate spune actul normativ prin care se prevede data de la care intra in vigoare dispoziţile lg.nr.276/7 iulie 2009 prin care ... (vezi toată discuția)
Deplasare catre aeroport MihaiHNI MihaiHNI Buna ziua, vă scriu in legatura cu o problema zborul meu din data de 9 mai 2020, pe ruta Bucuresti - Lisabona cu retur Avand in vedere situatia pandemiei ... (vezi toată discuția)
Modificari codul muncii utc utc Buna ziua, s-a modificat codul muncii? am auzit ca ar fi modificari in luna noiembrie 2009. (vezi toată discuția)