avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua. Este corect ca fisa de aptitudine sa fie ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua. Este corect ca fisa de aptitudine sa fie parafata ...

Buna ziua. Este corect ca fisa de aptitudine sa fie parafata și semnata "în sistem" cu parafa și semnatura scanate, nu în original, nu cu semnatura electronica?
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2021
cris.borcan, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:14, 26 Februarie 2021
HG nr. 355/ 2007 cu modificarile si completarile ulterioare, privind supravegherea starii de sanatate a lucratorilor mentioneaza:
-ART. 17 Fişa de aptitudine care finalizează examenul medical la angajarea în muncă se completează numai de către medicul de medicina muncii, în două exemplare, unul pentru angajator şi celălalt pentru lucrător.
-In anexa 5 Fisa de aptitudine, se fac mentiuni legate de aptitudinea in munca, data emiterii fisei, semnatura si parafa medicului.

AVIZ MEDICAL: Recomandări:
Apt [ ] ....................................
Apt condiţionat [ ] ....................................
Inapt temporar [ ] ....................................
Inapt [ ] ....................................
Data
Medic de medicina muncii
.................................
(semnătura şi parafa)
Data următorului examen medical: ...................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa medicina muncii/aptitudine markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Am dori sa intreb si sper sa si primesc un raspuns la niste nelamuri legate de contractul individual de munca: -exista posibilitatea intocmirii ... (vezi toată discuția)
Dosarul de protectia muncii Ligiapetcu Ligiapetcu Se stipulează in vreo lege ca medicul de medicina muncii e obligat să semneze si dosarul de protectia muncii după efectuarea controlului medical?Si daca da, ... (vezi toată discuția)
Aviz medical pentru siguranta circulatiei constantin laurentiu ilie constantin laurentiu ilie La multi ani, Cunosc H.G. nr 355/ 11.04.2007 si stiu ca angajatorul este obligat sa suporte costurile efectuarii tuturor serviciilor medicale profilactice ... (vezi toată discuția)