Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 cosmyn n	                   

In urma unui proces de partaj , mi-a fost atribuit imobilul supus partajului, fiind obligat la plata unei sulte. Daca imobilul a fost intabulat pe numele cu ... (vezi toată discuția)
	                    cosmyn n	                   

In urma unui proces de partaj , mi-a fost atribuit imobilul supus partajului, fiind obligat la plata unei sulte. Daca imobilul a fost intabulat pe numele cu ... (vezi toată discuția)

anonim	                   

Vreau sa cumpar un apartament de la o doamna care a divortat cu 5 ani in urma.
In urma partajului instanta i-a atribuit apartamentul doamnei respective iar ... (vezi toată discuția)
	                    anonim	                   

Vreau sa cumpar un apartament de la o doamna care a divortat cu 5 ani in urma.
In urma partajului instanta i-a atribuit apartamentul doamnei respective iar ... (vezi toată discuția)

mareboys	                   

In urma partajului mi sa atribuit apartamentul, iar eu trebuie sa platesc fostei sotii sulta de 35500 euro in lei la cursul zilei in care se face plata.Fosta ... (vezi toată discuția)
	                    mareboys	                   

In urma partajului mi sa atribuit apartamentul, iar eu trebuie sa platesc fostei sotii sulta de 35500 euro in lei la cursul zilei in care se face plata.Fosta ... (vezi toată discuția)