avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu Potențial
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu Potențial

In cazul pensiei de invaliditate se acorda un stagiu potențial daca pt o anumită vârstă exista un stagiu minim de cotizare cf tab 3,Art.76 din legea 263/2010.La stabilirea acestui stagiu minim se iau în calcul anii lucrați în străinătate?

Alte discuții în legătură

Pensionar militar, gradul de invaliditate 2, stagiul potential virgil64 virgil64 Buna ziua ! Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare,despre un element de noutate,care a aparut la calcularea unei pensii militare de invaliditate-odata cu ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiei de invaliditate pentru persoanele care au realizat un stagiu de contizare in conditii de handicap pre existent calitatii de asigurat iolanda2004 iolanda2004 In situatia in care solicit o pensie de invaliditate, la calculul punctajului mediu anual se utilizeaza prevederile art 95 aliniatul (2) (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta dupa pensie de boala dorel13 dorel13 un barbat beneficiaza de pensie de boala la care se adauga si pensie (ajutor, nu stiu sigur cum ii spune) de handicap. Anul acesta implineste varsta de 65 de ... (vezi toată discuția)