Incep cu La multi Ani si multe succese pe acest ani si pe cei care vor urma....
problema mea: am inceput un mic lung ..proces cu politia rutiera din romania...
prima vedere la tribunal amanata din cauza grevei...magistratilor...proces amanat pe data de 15 ianuarie 10 ....aici vine intrebarea....de unde pot face rost de un avocat din oficiu inainte de aceasta data sa ma pot prezenta cu acesta pe data de 15 sa nu mai cer instantei sa imi ofere unu .....aaaa si a doua intrebare avocatul din oficiu costa sau nu?
Buna ziua
Ma numesc Adrian, in urma cu 2 luni am fost implicat intr-un accident rutier produs din vina mea din care a rezultat avarierea a doua masini.In prima masina lovita se aflau 2 persoane din care soferul a fost dus de urgenta la spital pentru investigatii cealalta persoana neavand nimic.Am insotit persoana respectiva la spital unde i s-au facut RNM si fond de ochi fiind singurele care au fost solicitate de catre medicii de urgenta.In urma acestora s-a constatat ca nu este nici-o problema medicala.Dupa o perioada de 2 luni am fost solicitat de catre persoana accidentata cerandu-mi o suma de 3000 de E justificandu-mi faptul ca soc de asig nu l-a despagubit indeajuns ptr autoturism si ca la nevoie poate sa aduca si certificat medico legal .Nu stiu in ce masura acesta a scos acel certificat deoarece la consult nu a reesit nimic.Accidentul s-a produs pe 9 nov deci au trecut cele 60 de zile termen in care putea sa depuna plangere si nu am fost instiintata pana la data de azi.Va intreb daca nu a depus aceasta plangere mai are dreptul sa o depuna, de dosarul meu unde ma pot interesa si daca am acces la elsi daca in urma unui proces refuzand sa-i achit suma are sanse sa il castige.