avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren neintabulat (fâneață) trecut după aceea ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren neintabulat (fâneață) trecut după aceea curți/construcții ...

Vă salut,detin un teren intravilan categorie fâneață care până acum nu a mai fost intabulat.
Cu ocazia cadastrării si înscrierii in Cartea Funciară ,am observat că a fost trecut la curți/construcții, eu nedorind să construiesc nimic pe el.
-De ce a fost trecut asa? E o procedură standard a celor de la OCPI sau cum?
-Se mai poate face ceva să fie retrecut fâneață ? Ptr CC impozitul e mai mare.....
-Nu înțeleg Legea 87 la ce se referă mai exact,are legătură cu terenul meu?
Ori se referă doar la terenurile deja inscrise in CF ca fânețe iar in urma eliberării autorizației de construcție trec automat în categoria CC ?
**Legea 87 a suferit modificări ,de aceea nu înțeleg.
Rog să mă lămuriți.
Stima.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2021
johnnny, utilizator
Cel mai recent răspuns: johnnny , utilizator 16:17, 27 Februarie 2021
Nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren din circuit agricol G.V. G.V. Buna ziua, am o intrebare, am un teren intravilan, si vreau sa construiesc pe el.La primarie mi-a spus ca nu se da autorizatie de contruire pana cand nu este ... (vezi toată discuția)
Constructie pe "intravilan padure" si mutare in "curte constructii" Cristi97 Cristi97 Salutare! Nu mai stiu exact care sunt legile in domeniu, si stiu ca se schimba destul de des, asa ca cer parerea voastra in legatura cu urmatoarea ... (vezi toată discuția)