Soția mea a cumpărat un apartament cu credit acordat pe numele ei. Dar notarul m a trecut și pe mine proprietar cu cota egală 50 50. Apartamentul luat cu bani ce către sotie iar ratele sunt plătite de ea cu banii intrați de la salariu pe card. Tranzacția facanduse automat. La notar am specificat că apartamentul este al ei că ea să poată se se ocupe de tot și de toate de-a lungul timpului dar notarul a zis că nu se poate în situația în care în același timp nevasta unui coleg a cumpărat o casă fără că el sa fie prezent la notar . Dar a fost specificat in contractul respectiv casatorita cu.....Eu fiind mai mult plecat. Mai avem și alte proprietăți pe numele meu la care a fost specificat in actul de vânzare-cumpărare doar căsătorit cu....
Acum la plata impozitului a platit doar jumătate pentru că restul de jumătate era pe numele meu. cum rezolv această situație în condiția când a zis soția că o să plătească doar jumătate din rata daca impozitul nu îl poate plati integral pe numele ei.
Schimbati regimul matrimonial al bunurilor. Un drum la notar si ati rezolvat. ATENTIE! Indiferent de regimul ales, de banca nu scapati usor. [ link extern ]
raluk0207
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Convențiile matrimoniale produc efecte numai pentru viitor.
Bunul este deja comun. Nu mai au ce convenție să facă.
În plus, e nevoie de acordul băncii.