avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul pensie de invaliditate gradul 3 cu salariu 1/2 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul pensie de invaliditate gradul 3 cu salariu 1/2 normă

Pensia de invaliditate gradul 3 se va cumula de la 01.09.2021 cu salariul pe jumătate de normă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:44, 28 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia de invaliditatea gradul III se poate cumula cu venitul din salariu, indiferent de nivelul acestuia. O persoana pensionata de gradul III nu poate munci mai mult de 4ore/zi.
Ultima modificare: Duminică, 28 Februarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de munca pentru o persoana pensionata cu gradul iii de invaliditate carmengruiet carmengruiet Buna ziua, as dori sa stiu daca o persoana care este pensionata cu gradul III de invaliditate si care in prezent are un contract de munca cu 4ore/zi poate sa ... (vezi toată discuția)
Pensionar gr. lll / angajare Nilmarcu Nilmarcu Buna ziua, inrebarea mea este ; In ce categorie de munca, imi permite legea, sa pot fi angajat 4ore/zi ? Am incercat ca agent de paza dar, m i s a spus, ca ... (vezi toată discuția)
In conditiile actualei legi a pensiei se poate incheia un c.i.m. ... sissi24 sissi24 In conditiile actualei legi a pensiei se poate incheia un c.i.m. cu norma intreaga cu o peroana pensionata de invaliditate fara ca aceasta sa aiba pensia de ... (vezi toată discuția)