avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Concubina mea s-a despartit de mine! ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Concubina mea s-a despartit de mine! Precizez ca am un ...

Buna ziua!Concubina mea sa despartit de mine!Precizez ca am un copil cu ea si este recunoscut de mine in certificatul de nastere.Pot obtine in instanta o custodie a copilului?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 19:54, 28 Februarie 2021
Buna ziua. Autoritatea parinteasca se exercita in comun de ambii parinti. Puteti obtine un drept de vizita pentru a pastra lrgatura cu minorul. Trebuie sa existe motive intemeiate ca unul dintre parinti sa obtina o autoritate parinteasca exclusiva, iar aceste motive sunt doar cu privire la minor. Trebuie încercat, pe cât posibil, ca minorul sa fie ferit de orice efect negativ care ar putea sa se produca ca urmare a separarii parintilor sai.
Ultima modificare: Duminică, 28 Februarie 2021
cab av PIRSAN SILVIA, Avocat
Puteti promova și ordonanta presedentiala pentru a obține o hotarare urgenta sa vedeti copilul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces de custodie ... Cri013 Cri013 Bună. Am o întrebare, sper sa ma puteți ajuta. În cazul unui proces de custodie, în urma separării părinților prin divorț, dacă tatal dorește ... (vezi toată discuția)
Custodia totala nefiind casatorita Alexa08 Alexa08 Buna seara...as avea si eu o intrebare.nu sunt casatorita si nici nu am fost dar am un copil de 3 luni iar tatal copilului este plecat din tara la recunoscut ... (vezi toată discuția)
Custodie unica giulya93 giulya93 buna seaara sunt in proces cu fostul concubin pentru custodia copilului de 3 ani.se poate sa obtin custodie unica sau comuna ?adica daca tatal este un betiv si ... (vezi toată discuția)