avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cum tratez TVA aferenta unor fonduri nerambursabile?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cum tratez TVA aferenta unor fonduri nerambursabile?

Cum tratez TVA aferenta unor fonduri nerambursabile? Acestea sunt FEDR + buget de stat. Am dreptul sa deduc TVA sau nu? Daca da, in ce conditii, in baza caror prevederi legale?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ilincaaaa , utilizator 20:11, 1 Martie 2021
din pacate, acest subiect nu a fost abordat in discutiile de mai jos
ma poate ajuta cineva cu un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile uip uip Va rog sa-mi explicati cum este considerata o societate comerciala care a obtinut un proiect prin POS Mediu, axa 1 care are in concesiune de la Consiliul ... (vezi toată discuția)
Cod tva retras - facturare fara tva ?? andreeam2 andreeam2 Buna seara, am nevoie de un pic de ajutor. Daca pe 01.03.2022 pierd codul tva pentru nedepunere declaratii la timp, am urmatoarele situatii: 1. ce ... (vezi toată discuția)
Deducere tva dupa ce a fost anulat certificatul in scop de tva severinafeder severinafeder Buna ziua, Am urmatoarea speta Unei societati platitoare de tva i se anuleaza incepand cu 01.07 inregistrarea in scopuri de tva ca urmare a lipsei sumelor in ... (vezi toată discuția)