CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

1967G 
	    	Utilizator

1967G 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Lucian Furdui	                   

Bună ziua, am câștigat un proces și ședința pentru plata cheltuielilor de judecata de către firma la care lucram sa dat în 03.02.2022 și până la ... (vezi toată discuția)
	                    Lucian Furdui	                   

Bună ziua, am câștigat un proces și ședința pentru plata cheltuielilor de judecata de către firma la care lucram sa dat în 03.02.2022 și până la ... (vezi toată discuția)

eusaisapte	                   

Am facut un memoriu presedintelui tribunalului si i-am cerut sa sesizeze instanta superioara cand nu mai sunt judecatori compatibili
Presedintele mi-a ... (vezi toată discuția)
	                    eusaisapte	                   

Am facut un memoriu presedintelui tribunalului si i-am cerut sa sesizeze instanta superioara cand nu mai sunt judecatori compatibili
Presedintele mi-a ... (vezi toată discuția)

gabriel298	                   

Motivare decizie
Mama mea are un proces de granituire de vreo  cinci ani. Am ajuns la apel, tribunalul a dat hotararea in 13 decembrie prin care a anulat ... (vezi toată discuția)
	                    gabriel298	                   

Motivare decizie
Mama mea are un proces de granituire de vreo  cinci ani. Am ajuns la apel, tribunalul a dat hotararea in 13 decembrie prin care a anulat ... (vezi toată discuția)