Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
 CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat 	
			~ final discuție ~
 guest12345	                   

Am castigat un apel la procesul de partajare al unor bunuri in martie 2019. Am vazut asta pe portal.just.ro. Totusi, de atunci nu am primit hotararea. In urma ... (vezi toată discuția)
	                    guest12345	                   

Am castigat un apel la procesul de partajare al unor bunuri in martie 2019. Am vazut asta pe portal.just.ro. Totusi, de atunci nu am primit hotararea. In urma ... (vezi toată discuția)

Dana Marin	                   

Buna ziua,
Am nevoie urgenta de solutia transcrisa de judecator pronuntata intr-o executare silita (incepere) acum 2 luni. Mi-a indicat cineva ca pot cere ... (vezi toată discuția)
	                    Dana Marin	                   

Buna ziua,
Am nevoie urgenta de solutia transcrisa de judecator pronuntata intr-o executare silita (incepere) acum 2 luni. Mi-a indicat cineva ca pot cere ... (vezi toată discuția)

bogdan_vasile1	                   

Asa ca si multi altii astept de 7 luni redactarea hotararii irevocabile prin care pot sa evacuez ocupantul abuziv din apartamentul meu.
Intrebare: Pot ... (vezi toată discuția)
	                    bogdan_vasile1	                   

Asa ca si multi altii astept de 7 luni redactarea hotararii irevocabile prin care pot sa evacuez ocupantul abuziv din apartamentul meu.
Intrebare: Pot ... (vezi toată discuția)