avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozit forfetar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozit forfetar

daca firma este inregistrata pe jud Olt, se poate plati in Bucuresti impozitul??
Mai este nevoie de bilant contabil daca firma este suspendata?
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 23:44, 4 Ianuarie 2010
Nu se poate plati impozitul decit unde este inregistrata!
Vedeti norme de inchidere an financiar 2009 si intocmire bilant-de obicei firmele fara activitate depuneau o declaratie ca nu avut activitate!
Daca ati avut activitate, probabil veti depune bilant!
Chiar daca firma este suspendata, se depune bilant (daca a avut activitate inaintea suspendarii) sau declaratie de inactivitate (daca nu a desfasurat niciun fel de activitate de la infiintare). Declaratia de inactivitate se depune in termen de 60 de zile de la incheierea exercitiului financiar (01.03.2010).
De asemenea daca nu i s-a aprobat regimul derogatoriu trebuie sa depuna si declaratiile fiscale (lunare, trimestriale sau anuale dupa caz).
Daca i s-a aprobat regimul derogatoriu in cursul anului 2009, va trebui sa depuna declaratia 101 pentru perioada cuprinsa intre 01.01.2009 si data la care a inceput perioada de suspendare.
De asemenea in cursul anului 2009 a avut activitate va trebui sa depuna (daca se incadreaza in conditiile respective) declaratiile 390, 392 (A sau B), 394, declaratia privind cifra de afaceri, declaratia 205.
Ultima modificare: Luni, 4 Ianuarie 2010
Ana Muntianu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii Irina Iacob Irina Iacob O firma suspendata incepand cu data de 1 mai care a primit derogare de depunere declaratii de la Finante incepand cu data de 1 iulie 2009 - pentru luna ... (vezi toată discuția)
Declaratii pentru 2013 si 2014 pentru firma suspendata? lulus lulus Buna ziua, Am o microintreprindere a carei activitate a fost suspendata de la sfarsitul anului 2011. Pana in prezent, la sfatul contabilei am depus ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392 la firma cu regim derogatoriu ciobanc ciobanc am urmarit subiectul in forum ,dar tot nu-mi este clar: depun sau nu depun declaratie 392 la o firma curegim derogatoriu?? de 2 ani depun numai ... (vezi toată discuția)