ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

daneza_daniela 
	    	Utilizator

daneza_daniela 
	    	Utilizator	    

In conformitate cu disp L nr 196/2018 toti administratorii de imobile detin obligatia sa exercite atributii aferente calificarii,atestatul avand valabilitate de 4 ani care poate fi reinnoita
~ final discuție ~
 AnnyaM	                   

Buna ziua,
In luna aprilie 2017 am obtinut un Certificat de calificare profesionala pentru administrator imobile acreditat de Ministerul muncii si de ... (vezi toată discuția)
	                    AnnyaM	                   

Buna ziua,
In luna aprilie 2017 am obtinut un Certificat de calificare profesionala pentru administrator imobile acreditat de Ministerul muncii si de ... (vezi toată discuția)

caradis	                   

Buna ziua. Daca am absolvit scoala de administratori acum 10 ani obtinand diploma de calificare profesionala este obligatoriu pentru obtinerea atestatului de a ... (vezi toată discuția)
	                    caradis	                   

Buna ziua. Daca am absolvit scoala de administratori acum 10 ani obtinand diploma de calificare profesionala este obligatoriu pentru obtinerea atestatului de a ... (vezi toată discuția)

Extra Mihai	                   

Bună ziua, am atestat de administrator din 2004,eliberat de primar pe termen nelimitat, trebuie să  mai fac curs de calificare profesională pt a rămâne ... (vezi toată discuția)
	                    Extra Mihai	                   

Bună ziua, am atestat de administrator din 2004,eliberat de primar pe termen nelimitat, trebuie să  mai fac curs de calificare profesională pt a rămâne ... (vezi toată discuția)