avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general In urma inventarului efectuat a rezultat un minus in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

In urma inventarului efectuat a rezultat un minus in gestiune

In urma inventarului efectuat a rezultat un minus in gestiune in valoare de 1253,83 lei. Daca se inregistreaza in Raportul de gestiune valoare marfa gasita in magazin + minusul desi nerecuperat la acel moment,inregistrand un sold de plecare in valoare totala de ex. 30000,00 lei, iar ulterior acest minus in valoare de 1253,83 este incasat prin BF , nu se incarca gestiunea ? Care este procedura,cum se calculeaza si respectiv inregistreaza ?( de precizat ca nu se foloseste un soft de contabilitate financiara,si pe suport de hartie raport gestiune). Multumesc frumos pt eventuale raspunsuri.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Raport de gestiune obligatoriu ?-rugaminte pentru un sfat juridic Liana Vecon Liana Vecon Este legal ca un magazin de desfacere cu amanuntul sa nu conduca Raport de gestiune ? In speta este vorba despre un contract de comision intre doua persoane ... (vezi toată discuția)
Gestiune cu amanuntul adrianabresug adrianabresug am urmatorul caz .fabricam tamplarie lemn stratificat,vindem catre PJ si PF avem gestiuni distincte depozitul cu produs finit de unde vindem cu factura si ... (vezi toată discuția)
Inventar minus, acuzat de furt! mihaicostache mihaicostache Buna ziua! Ma numesc Costache Mihai si sunt disperat! Prietena mea este angajata la o firma care se ocupa cu vanzarea articolelor de incaltaminte. In ... (vezi toată discuția)