avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... vanzare autoturism fara act de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vanzare autoturism fara act de vanzare cumparare

Acum 5 ani am vandut un autoturism Dacia 1310 unui var pe incredere fara sa fac acte de vanzare cumparare....el nu mi-a raspuns increderii si a vandut masina la randul lui fara acte de vanzare cumparare, si tot asa fara sa mai pot da de urma masinii. Va rog frumos sa ma ajutati in gasirea unei solutii legale astfel incat sa pot radia autoturismul de la circa financiara unde platesc impozit in continuare pt acesta. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 14:53, 16 Ianuarie 2010
ar fi o solutie chemarea in judecata a varului dv pentru ca instanta sa pronunte o hotarare cu titlu de contract de vanzare cumparare. trebuie sa aveti doi martori care sa ateste ca masina a fost predata si ca banii au fost incasati
Inaintati o actiune prin care solicitati ,in contradictoriu cu varul dvs.pronuntarea unei hotarari care sa tine loc de act de vanzare cumparare,la instanta competenta teritorial.
Aceasta actiune o veti dovedi cu interogatoriu,acte si doi martori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism vanan vanan am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)
Pierdut cv auto neradiat geosan2006 geosan2006 Buna ziua, ma numesc Sandu Gheorghe,sunt din Sivita jud.Galati si va aduc la cunostinta ca in anul 2011 am vandut un autoturism Dacia break 1310 ,cu contract ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism instrainat fara perfectarea actelor de vanzare-cumparare silviu_g silviu_g Buna ziua ! Am vandut acum multi ani un autoturism Dacia 1310 si am facut greseala de a-i inmana noului propietar si Cartea masinii si Talonul pe baza unui ... (vezi toată discuția)