avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului?

Buna ziua,

In martie anul trecut m-am angajat pe perioada determinata la o societate pana pe 1 octombrie. Inainte de a se termina contractul m-am angajat la o alta societate tot pe perioada determinata (octombrie 2009-octombrie 2010), acum sunt insarcinata in 2 luni si veau sa stiu daca beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului in aceste conditii!

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 12:10, 4 Ianuarie 2010
Daca veti avea 12 luni lucrate pina la data nasterii cpolului si acestea sint dovedibile cu acte si firmele va elibereaza adeverintele necesare in vederea completarii dosarului pentru indemnizatia cic!
La stabilirea bazei de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in considerare toate veniturile profesionale realizate de persoana indreptatita, precum si veniturile aferente perioadelor asimilate.
Baza de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se determina ca suma totala a veniturilor realizate in ultimele 12 luni anterior datei nasterii copilului si impartita la 12.
Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului se calculeaza prin aplicarea cotei de 85% asupra bazei de calcul stabilite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza calcul indemnizatie crestere copil DOAR_NOI DOAR_NOI As dori va rog raspuns la urmatoarea situatie: - in ultimile 12 luni anterior datei nasterii copilului am realizat urmatoarele venituri : dintr-un C.M. cu ... (vezi toată discuția)
Somaj si indemnizatie cic giulean giulean Buna ziua,as dori sa stiu daca beneficiez de indemnizatia de somaj pot sa beneficiez si de indemnizatia CIC in acelasi timp? Iar daca ma aflu in momentul ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate pentru jumatate de norma? serbucornel serbucornel sunt angajat in sistemul bugetar cu jumatate de norma.....sotia mea a ramas insarcinata....este posibil sa pot intra eu in concediu de maternitate 2 ani si sa ... (vezi toată discuția)