avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, in 2020 am fost de mai multe ori in somaj ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, in 2020 am fost de mai multe ori in somaj tehnic, ...

Buna ziua, in 2020 am fost de mai multe ori in somaj tehnic,
pt care mi s-au retinut contributiile pentru CAS si CASS.
Am verificat stagiile de cotizare realizate in 2020 si am constat ca
angajatorul nu a virat / platit contributia CAS, desi mie mi-au fost retinute aceste contributii!
Va rog mult sa ma ajutati si sa mi spuneti cum trebuie sa actionez pentru completarea acestor stagii de cotizare.
Va multumesc. O primavara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 9 Martie 2021
Va multumesc foarte mult pt informatii.
cu stima,
Buna dimineata
Am contactat angajatorul si i-am sesizat faptul ca nu mi a declarat / platit contributiile CAS pentru perioadele in care am fost in somaj in anul 2020. Angajatorul a motivat neplata acestor contributii din cauza lipsei unui soft care sa-i permita depunerea D112 pentru perioadele de somaj. Va rog sa-mi spuneti daca este plauzibila aceasta motivare
pt ca eu nu cred in aceasta scuza pt ca aceasta situatie treneaza din aprilie 2020! Sigur este o inginerie prin care
sa nu plateasca aceste contributii! Va rog sa mi spuneti la ce soft face referire angajatorul, soft pe care il asteapta de 1 an de zile!!! Va multumesc foarte mult. O zi frumoasa!
Somajul tehnic se declara in D112.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata contributiilor la pensii jenilazar jenilazar Va rog sa ma lamuriti in urmatorul caz: sunt angajata cu contract de munca inregistrat la Revisal ,la o firma particulara din mai 2014 si am constatat ca nu ... (vezi toată discuția)
Țepuit de angajatori - plată discontinuă contribuții sociale, soluții pentru completarea perioadelor neacoperite geopetrache geopetrache Buna ziua. La intocmirea actelor de somaj am constatat ca, desi cartea de munca este completata corespunzator, angajatorii mei nu au platit contributiile ... (vezi toată discuția)
In anul 2012 am fost suspendat din funcție in urma unei plângeri ... IONESCU ELEODOR IONESCU ELEODOR In anul 2012 am fost suspendat din funcție in urma unei plângeri penale formulata de angajator (BCR). Prin decizia definitiva a instanței de apel, ... (vezi toată discuția)