avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Postarea reclamelor difuzate pe TV pe site propriu
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Postarea reclamelor difuzate pe TV pe site propriu

Buna ziua,

as dori sa fac un site pe care sa postez reclamele difuzate pe diferite posturi tv(caci, sunt unele reclame pe care oamenii ar mai vrea sa vada inca odata), deci practic vreau sa creez un site care sa fie ca o baza de date a reclamelor.

Trebuie sa vorbesc cu agentiile de publicitate si sa le cer acordul, sau le pot lua direct cu tv tuner si sa le postez?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Bogdan Tulai , utilizator 17:58, 4 Ianuarie 2010
Buna ziua,

Trebuie sa aveti acordul scris exprimat de la fiecare producator de reclame.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa tv si radio Sobieski Sobieski Buna ziua, Sunt persoana fizica. Ma numar printre putinii tineri norocosi din Romania. Recent, am reusit sa imi cumpar un apartament nou. Mi-am contractat ... (vezi toată discuția)
2 taxe pe muzica de la televizor intr un bar este legala? Paula_22m Paula_22m Buna ziua. Am un bar de 50mp unde am un televizor pt muzica stiri si meciuri de fotbal. Este normal sa platesc la upfr 2 autorizatii pt muzica ? Una pt muzica ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru difuzare muzica ambientala RachiIonut RachiIonut Buna ziua! Ma numesc Ionut Rachieru si am o intrebare legata de \"Taxa pentru difuzare muzica ambientala\". Lucrez la o societate comerciala ce are ca ... (vezi toată discuția)