avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua,Am cumpărat de vreo 3luni o basculantă de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua,Am cumpărat de vreo 3luni o basculantă de 7.5 tone ...

Bună ziua,Am cumpărat de vreo 3luni o basculantă de 7.5tone ce este înscrisă pe numele meu.O să doresc să transport cu ea 3paleți de bolțari,la țară unde intenționez să construesc.Mentionez că transportul este în interesul meu.Întrebarea mea ar fi,de ce acte am nevoie ca să nu am probleme în caz de control.Dețin permis de conducere BCE,dar nu am încă atestalul de mărfuri.
Vã mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 21:14, 5 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai fara atestat nu ai voie sa conduci, in primul rand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare conducere camioneta 6 tone booboo2011 booboo2011 salut, am cumparat o camioneta basculanta pentru uz propriu, nu pentru business. am permis pentru categorie, conduc la diagrama. mai trebuie si altceva? (vezi toată discuția)
Transport auto, documente necesare hortensiabarbu hortensiabarbu Sunt apicultor, 1-posed permis de conducere gradul C+E 2-am cumparat un camion cu sarcina max. autorizata de 7,5 tone 3- vreau sa transport, stupii mei, cu ... (vezi toată discuția)
Atestat profesional DavidH DavidH Conduc camion de 20 de tone în Germania, dar fără atestat, doar cu tahograf, imi este permisă conducerea acestui camion ? (vezi toată discuția)