avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Malpraxis
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Malpraxis

Bună ziua!
La inceputul lunii noiembrie m-am adresat la un cabinet stomatologic cu o problemă la o masea. Mi s-a facut extractia de nerv si plombarea maselei. Dupa efectuarea acestui tratament m-am adresat cu cereri la Colegiul Medicilor, Anaf, protectia consumatorului din urmatoarele motive :
1. Nu mi s-a eliberat nici un bon fiscal in urma vizitelor mele, care au fost vreo 8 la numar
2. Doamna medic care a inceput tratamentul mi-a recunoscut ca sunt prima pacienta la care face extracție de nerv, astfel ea telefona mai multi colegi de ai ei in timpul lucrarii ca sa ai intrebe ce are de facut mai departe, sau o chema pe colega ei sa o ajute sa termine procedura
2. Acest doctor in timpul tratamentului mi-a provocat o durere îngrozitoare apasand puternic pe maseaua mea, eu spunându-i ca ma doare, iar ea fara sa se opresca continua, si mi-au dat lacrimile pe loc, si am plecag foarte speriata si plangand. Doamna a evitat sa mai continue sa imi termine tratamentul tot anulandu-mi programarile. Astfel m-am transferat la colega ei care a terminat procedura la 1 luna jumate dupa ce am inceput.
In urma sesizarilor mele mi s-a spusca aceasta urmeaza sa fie sancyionata dar nu mi s-a spus in ce mod.
Dupa 2 săptămâni de la terminarea tratamentului am inceeput sa simt acelasi gust de masea stricata pe care il aveam si inainte de tratament, dar care disparea dupa fiecare periaj. Acum la 2 luni de la tratament am o infecție in interiorul acelei masele fiind la un alt medic care mi-a constatat situatia.
Vreau sa stiu daca pot da in judecata cabinetul sau pe care dintre medici pentru malpraxis?
Este dreptul dvs. sa deschideti actiune in instanta.
Puteti sesiza si Colegiul medicilor din jdetul dvs.
Gasiti aici informatii despre malpraxis medical stomatologic: www.avocatnet.ro/forum/discu...
doctora a recunoscut ca habar n-are si dvs ati continuat? aveti multa tarie de caracter...
Da, a recunoscut, si a continuat o perioada pana s-a speriat, attunci camd am inceput sa plang pe scaunul ala de durere. Dupa nu am mai putut sa dau de ea pe la cabinet, evita intalnirile cu mine chiar si atunci când eram deja programata la cealalta doctorita

adriandimitriu a scris:

doctora a recunoscut ca habar n-are si dvs ati continuat? aveti multa tarie de caracter...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stomatologie. vasilefoca vasilefoca Buna seara. Am și eu o problema. 2 zile în urma am trecut pe la un cabinet stomatologic pentru o extracție de măsea. Am întrat sa întreb dacă îmi ... (vezi toată discuția)
"stomatolog" - malpraxis Larys@@@ Larys@@@ Buna ziua in urma cu un an ,am fost la un asa numit \"medic stomatolog\"care de fapt nu era ,pt tratarea unei carii....dupa un an de zile plomba de la masea a ... (vezi toată discuția)
Drepturile pacientului - la stomatolog gratzielap gratzielap Buna ziua, Am fisa pacient la un cabinet de stomatologie, unde merg de vreo 3 ani, de 4-6 ori pe an (in functie de lucrare). Am avut multe lucrari facute ... (vezi toată discuția)