avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Doresc sa inchiriez un teren pentru a desfasura acolo ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Doresc sa inchiriez un teren pentru a desfasura acolo o activitate comerciala.

Buna seara,

Doresc sa inchiriez un teren pentru a desfasura acolo o activitate comerciala. M-am inteles cu proprietarul, dar intre timp am aflat ca terenul respectiv este in litigiu. Eu (ca si chirias de buna credinta) ce pot risca daca voi inchiria acel teren si imi voi desfasura activitatea acolo? Sau ma sfatuiti mai bine sa caut sa inchiriez in alta parte?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Constructie spatiu comercial pe teren inchiriat gabriell86 gabriell86 buna ziua! Am nevoie de consilierea dumneavoastra in privinta unui lucru. pentru ca proprietarulunui teren nu doreste sa-l vanda doresc sa inchiriez acel teren ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere elia8 elia8 Bună ziua. Am o neclaritate si vă rog să mă ajutaţi dacă se poate. Deţin un apartament pe persoană fizică si vreau sa îl închiriez unui ... (vezi toată discuția)
Chirie facturata fara tva cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am o societate comerciala neplatitoare de TVA si am inchiriat un spatiu comercial de la o alta societate comerciala platitoare de TVA.In urma ... (vezi toată discuția)