avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... O colega de serviciu din Timisoara trebuie sa vina la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

O colega de serviciu din Timisoara trebuie sa vina la sediul ...

O colega de serviciu din Timisoara trebuie sa vina la sediul din Bucuresti al companiei si intrebarea este daca stiti sa fie necesare si alte testari (Covid)/ documente in afara adeverintei de la angajator, in ceea ce priveste iesirea din orasul carantinat (Timisoara)?
Cel mai recent răspuns: carmen.manole , utilizator 18:13, 8 Martie 2021
Nu trebuiesc alte documente , in afara adeverintei si ordinului de deplasare.
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carantina Nelu Calu Nelu Calu Buna ziua, Este normal ca atunci cand te afli in carantina sa fii incuiat intr-o camera cu cheia pe afara? Ma gandesc la cazul \"colectiv\" sau la multe alte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc ... husseincudop husseincudop Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc concediul medical ptr carantinare impotriva transmiterii Covid, , in urmatoarea situatie ... (vezi toată discuția)
Delegatie in afara tarii mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Incepand cu data de 29 martie 2021, ma angajez la o firma din Romania, filiala a unei companii straine, care imi cere ca in prima saptamana de ... (vezi toată discuția)