avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara preaviz pentru neplata salariului. Buna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara preaviz pentru neplata salariului. Buna ziua, in ...

Demisie fara preaviz pentru neplata salariului.

Buna ziua, in ce conditii imi pot depune demisia in cazul neplatii salariului? Ce perioada trebuie sa treaca de la ultima incasare?
Pe data de 05 ale lunii in contract se plateste lichidarea lunii anterioare, iar pe data de 15 ale lunii se plateste avansul pentru luna curenta. Ultima incasare din partea angajatorului a fost pe 01.02- lichidarea pe ianuarie.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 12 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista prevazut in legislatie un astfel de termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme demisie alexandru.cenusa alexandru.cenusa In data de 18.11.2009, mi-am depus demisia. Am comunicat-o patronilor, iar pentru ca serviciile de contabilitate si de resurse umane sunt externalizate, am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , în cazul în care angajatul x semnează contractul ... Aboldea Aboldea Bună ziua , în cazul în care angajatul X semnează contractul de munca în data de 01.10.2020 ziua în care și începe prestația , plata se efectuează ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical cocochannel cocochannel Buna ziua. Din data de 19 octombrie sint in concediu medical.La data respectiva am anuntat telefonic despre acest lucru,deplasarea mea nefiind posibila ... (vezi toată discuția)