mireaandreiiustin 
	    	Utilizator

mireaandreiiustin 
	    	Utilizator	    

dati dublul avansului, dupa cum v-ati obligat.
 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 mireaandreiiustin	                   

Reziliere precontract vanzare-cumparare
Buna ziua! In septembrie 2020 am facut un precontract pentru vanzarea a 1/3 din 3 terenuri ce le aveam mostenire de la ... (vezi toată discuția)
	                    mireaandreiiustin	                   

Reziliere precontract vanzare-cumparare
Buna ziua! In septembrie 2020 am facut un precontract pentru vanzarea a 1/3 din 3 terenuri ce le aveam mostenire de la ... (vezi toată discuția)

viorel2rusu	                   

Buna ziua, am un antecontract de cumparare a unui imobil in care sunt precizate urmatoarele:
" Prezentul antecontract are valabilitate pana la data ... (vezi toată discuția)
	                    viorel2rusu	                   

Buna ziua, am un antecontract de cumparare a unui imobil in care sunt precizate urmatoarele:
" Prezentul antecontract are valabilitate pana la data ... (vezi toată discuția)

mihaela.tasulea	                   

Cum functioneaza promisiunea de vanzare din precontract? Daca eu ca cumparator nu vreau sa renunt la cumpararea imobilului, vanzatorul trebuie sa ma dea in ... (vezi toată discuția)
	                    mihaela.tasulea	                   

Cum functioneaza promisiunea de vanzare din precontract? Daca eu ca cumparator nu vreau sa renunt la cumpararea imobilului, vanzatorul trebuie sa ma dea in ... (vezi toată discuția)