gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 Madalina Pascu 
	    	Avocat

Madalina Pascu 
	    	Avocat	    

irina.pricop 
	    	Utilizator

irina.pricop 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mireaandreiiustin	                   

Reziliere precontract vanzare-cumparare
Buna ziua! Am facut un precontract in care eu sunt vanzatorul iar la clauzele de reziliere, eu ma oblig \"sa restituim ... (vezi toată discuția)
	                    mireaandreiiustin	                   

Reziliere precontract vanzare-cumparare
Buna ziua! Am facut un precontract in care eu sunt vanzatorul iar la clauzele de reziliere, eu ma oblig \"sa restituim ... (vezi toată discuția)

Cristina120	                   

Buna seara,
Trec direct la subiect: Tatal meu vitreg este mostenitorul legal al matusii sale, persoana care nu a avut copii. In acelasi timp, aceeasi ... (vezi toată discuția)
	                    Cristina120	                   

Buna seara,
Trec direct la subiect: Tatal meu vitreg este mostenitorul legal al matusii sale, persoana care nu a avut copii. In acelasi timp, aceeasi ... (vezi toată discuția)

viorel2rusu	                   

Buna ziua, am un antecontract de cumparare a unui imobil in care sunt precizate urmatoarele:
" Prezentul antecontract are valabilitate pana la data ... (vezi toată discuția)
	                    viorel2rusu	                   

Buna ziua, am un antecontract de cumparare a unui imobil in care sunt precizate urmatoarele:
" Prezentul antecontract are valabilitate pana la data ... (vezi toată discuția)