avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, as dori sa incep o afacere cu inchirierea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, as dori sa incep o afacere cu inchirierea aranjamentelor ...

Buna ziua, as dori sa incep o afacere cu inchirierea aranjamentelor florale pentru eveniment si nu stiu ce ar fi mai bine sa infiintez un PFA sau SRL. Pentru PFA am facultatea de marketing si ma gandesc ca ar fi potrivita sa pot primi aprobare. Un alt motiv pentru care as opta pentru PFA este faptul ca nu imi doresc sa incep activitatea anul acesta, as vrea sa incep sa achizitionez aranjamentele anul acesta si as vrea sa stiu daca este vreo problema daca atunci cand PFA-ul este infiintat am deja o parte din aranjamente achizitionate si as putea sa le pun pe gestiune. Tinand cont ca nu as avea nici un venit din aceasta afacere anul acesta, ce tip de PFA ar trebui sa aleg pentru taxare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 12:36, 14 Martie 2021
Eu cred că un srl ar fi mai potrivit. Dacă nu doriți să începeți activitatea anul acersta, aveți posibilitatea ca încă de la înființare să dați o declarație privind inactivitatea, a cărei durată poate fi de maxim 3 ani. Puteți începe apoi activitatea când veți dori în decursul perioadei menționate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau ii pentru florarie? rox_ann07 rox_ann07 Doresc sa deschid o florarie, in care sa am si un raft cu articole de nunta,botez, artizanat, procurate cu factura, dar si facute de mine manual (cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Ce forma juridică potrivită ar fi srl sau pfa? MeDaRa MeDaRa Buna ziua, As dori sa ofer spre închiriere decorațiuni (panou, arcada, aranjamente florale) pentru evenimente (nunți, botezuri etc) - ma puteți sfătui ... (vezi toată discuția)
Cod caen pfa aranjamente florale si candy bar evenimente Dl_Sandu Dl_Sandu Doresc sa infiintez Pfa cu activitate aranjamente florale si candy bar evenimente. Ce cod caen am nevoie tinand cont ca prajiturile pentru candy bar le ... (vezi toată discuția)