avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am si eu o nelamurire , lucrez intr-un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am si eu o nelamurire , lucrez intr-un atelier de ...

Buna ziua.
Am si eu o nelamurire , lucrez intr-un atelier de termopane unde patronul a instalat camere de supraveghere si audio si online fara acordul angajatilor. pe mine personal nu ma deranjeaza camerele ma deranjeaza microfoanele si ca arata live-uri si altor cetateni.Vreau sa stiu daca este legal si daca nu ce pot face.
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 15 Martie 2021
Depuneti o sesizare la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca patronul in magazinul său să aibă pe lângă ... Pufan Pufan Este legal ca patronul in magazinul său să aibă pe lângă funcția video la camere și funcția audio? Menționez că angajații nu au fost întrebați ... (vezi toată discuția)
Monitorizare audio/video Rainwatch Rainwatch Sotia mea lucreaza la un magazin alimentar, iar de curand seful ei a schimbat camerele cele vechi si au pus camere video si audio. Am mai cautat pe net dar nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua eu lucrez într-o bucătărie, șefa are camere video ... Andriucamariana85@gmail.com Andriucamariana85@gmail.com Bună ziua eu lucrez într-o bucătărie, șefa are camere video dar sunt sigura ca are si microfoane. Camerele sunt la vedere dar de microfoane nu a zis nimic ... (vezi toată discuția)