avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua in data de 14 -06-2020 am f oprit si testat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua in data de 14 -06-2020 am f oprit si testat cu aparatu ...

Buna ziua in data de 14 -06-2020 am f oprit si testat cu aparatu etilotest 0,46 la sange 0.99 si 1.12 din aceea data mi-a venit rechizitoriu pe data de 04-11-2020 ....cam cat ar mai dura pana imi vine citaitia ???si cat ar mai putea dura ..daca as merege pe recunoasterea vinovatiei!!??
Dacă dosarul este înregistrat la Judecatoria Măcin, aveți termen pe 05.05.2021 pe Cameră Preliminară.
Puteți consulta evoluția dosarului aici
[ link extern ]
Iar pe fondul cauzei aici

[ link extern ]
Dacă etapa camerei preliminare se termina pe 05.05.2021, va mai dura maxim 2-3 luni până se termine cauza pe fond, la Judecatoria Măcin.
Asta daca mergeți pe procedura accelerată de judecată.
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2021
Cabinet de avocat Serni Viviana-Carmen, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vin și eu cu o problemă în legătură cu un dosar ... Tinu10 Tinu10 Bună ziua! Vin și eu cu o problemă în legătură cu un dosar penal. Pe data de 1 februarie 2020 am avut un accident rutier fără victime, cu alcool la ... (vezi toată discuția)
Apel camera preliminara debine debine Buna ziua. Doresc sa stiu daca se poate face recurs la camera preliminara la ICCJ. Mentionez ca am facut un apel la tribunal pentru camera preliminara ... (vezi toată discuția)
Buna seara! puteți sa ma ajutați va rog cu un răspuns, am ... George185 George185 Buna seara! Puteți sa ma ajutați va rog cu un răspuns, am fost prin fără permis și am avut prima ședință la camera preliminară, am primit plicul ca ... (vezi toată discuția)