avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Informatii pentru examenul de autorizare categoria B ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Informatii pentru examenul de autorizare categoria B cadastru

Buna ziua am si eu cateva intrebari in legatura cu examenul pentru categoria B persoana fizica.

1) Daca am viza de flotant pot sa dau examenul in Bucuresti ?

2) Pentru a confirma experienta necesara in domeniu, de ce docuimente doveditoare am nevoie (pot arata contractul de munca?) Am 2 ani experienta in domeniu

3)Dovada detinerii aparaturii specifice? Ce aparatura ? (statie totala, gps, distomat ? )

4) Mentionez ca am absolvit Facultatea de Geografie, specilizarea Cartografie si Masterul Geomorfologie si cartografie cu elemente de cadastru

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2021
bors.alex, utilizator

Alte discuții în legătură

Cadastru - autorizatie ocpi / ancpi magika magika Buna ziua! Sunt studenta la Universitatea din Bucuresti, la Facultatea de Geografie, sectia Cartografie cu aplicatii in cadastru. Am cateva nelamuriri in ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de somaj la distanta de 50km de localitatea de domiciliu dianamariaparalescu dianamariaparalescu Buna ziua. Mă numesc Diana si am sa adresez o întrebare. Am un prieten care este din Sibiu, a terminat Masterul in Timișoara 2016 si nu a mai putut sa dea ... (vezi toată discuția)
Masterat sau expert contabil Renata70 Renata70 Buna ziua, Nu stiu in ce categorie de intrebari ar trebui sa incadrez intrebarea mea. Va rog respectuos sa ma informati daca absolvirea unui masterat de ... (vezi toată discuția)