avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Covid-19.De unde se poate descarca declaratia pe ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Covid-19.De unde se poate descarca declaratia pe proprie raspundere valabila ...

De unde se poate descarca declaratia pe proprie raspundere valabila din 14 martie 2021?

Si adeverinta aferenta?

Eu nu am gasit.

O gramada de oameni nu aveau declaratie ieri dar nici nu am gasit unde se afla pentru a fi descarcata.

In trecut era foarte usor de gasit dar acum pare disparuta...
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:53, 16 Martie 2021
Ca sa o pot printa.

Nu a printat nimeni noile declaratii pe proprie raspundere?
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2021
Exista site-ul oficial, dintotdeauna :
[ link extern ]
Va mulțumesc.
Dațile trecute îmi veneau singure declarațiile și nu trebuia decât sa.le.descarc.

Nici pe.site nu am găsit de aceasta data dar nici nu sunt eu mare căutător de asa ceva.
Ma întreb cum vor face toți rost de declaratii daca eu nu găsesc.Ma refer la cei care nu prea știu sa caute asa ceva.

Ce găsisem nu se putea descarca ca sa pot printa.
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2021

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tipograful ce printeaza cartile editurii noastre le vinde ilegal maria99999 maria99999 Dețin o editură și mă ocup cu publicarea și comercializarea cărților pentru bacalaureat. Acestea sunt vândute pe site-ul meu online și sunt ... (vezi toată discuția)
Decizia cnsu 52 cand este necesara adeverinta si declarația ... cyan cyan Decizia CNSU 52 Cand este necesara adeverinta si declarația pe proprie răspundere? In perioada de restrictie 23.00-05.00 sau permanent? Art. 4 - (1) ... (vezi toată discuția)
Cum ar trebui sa arate o "declaratie pe propria raspundere ca sunt casnic"? anitsirc anitsirc Buna! Pentru inscrierea la un curs mi se cere: PERSOANÃ INACTIVÃ – CASNICÃ: - Declaraţie pe propria răspundere că este casnică ... (vezi toată discuția)