Buna ziua! Cum pot radia o ipoteca insrisa in cartea funciara, din cauza ca am fost garant la o SC ( radiata de la REG. COM IN ANUL 2017) care a avut credit la BANKCOOP .Banca care nu mai exista. Am trimis o solicitare catre lichidatorii bancari care s-au ocupat de Bankcoop si au spus ca nu pot elibera nici un fel de act juridic. Ce ma sfatuiti sa fac pentru a scapa de acesta sarcina din cartea funciara a imobilului?
Buna ziua dl Mihail,
va rog sa ma ajutati cu o copie a sentinței civila nr. 6174/05.11.2019 pronuntata de Tribunalul Bucuresti in dosarul nr. 137/3/1999 ramasa irevocabila prin decizia nr. 175/2020 pronuntata in dosarul nr. 6704/2/2019, prin care s-a aprobat raportul final, s-a efectuat descarcarea de gestiune a lichidatorului si s-a declarat inchisa procedura insolventei Bankcoop, precum si a raportului final aprobat prin aceasta sentinta. (chipergh1996@gmail.com) Multumesc
Bună ziua, numele meu este Chiper Maria-Elena și întâmpin din păcate exact aceeași problemă cu cartea funciară de la casa bunicilor mei !
A fost făcută o ipoteca la bankopp în 1996 și plătită doar ca a ieșit pe cartea funciara și nu putem vinde casa .
Ma puteți ajuta va rog cu minuta și sfaturi despre ce as putea face ?
Va mulțumesc din suflet!
E-mail: chipergh1996@gmail.com
Bună ziua, numele meu este Chiper Maria-Elena și întâmpin din păcate exact aceeași problemă cu cartea funciară de la casa bunicilor mei !
A fost făcută o ipoteca la bankopp în 1996 și plătită doar ca a ieșit pe cartea funciara și nu putem vinde casa .
Ma puteți ajuta va rog cu minuta și sfaturi despre ce as putea face ?
Va mulțumesc din suflet!
E-mail: chipergh1996@gmail.com