CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			 raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

Tatăl meu mai are un copil dintr-o căsătorie anterioară!
 Toculeasa 
	    	Utilizator

Toculeasa 
	    	Utilizator	    

ionutyahoocoom	                   

buna dimineata ...tatal meu inainte sa decedeze a lasat testament fratelui meu  pe casa parinteasca si mai multe terenuri arabile  fratele meu dezbate ... (vezi toată discuția)
	                    ionutyahoocoom	                   

buna dimineata ...tatal meu inainte sa decedeze a lasat testament fratelui meu  pe casa parinteasca si mai multe terenuri arabile  fratele meu dezbate ... (vezi toată discuția)

dorinserban	                   

Buna ziua.
Doresc sa intocmesc testamentul.
Ca si mostenitori am parintii - mama si tata si un frate vitreg caruia nu-i stiu numele complet,
Vreau ca ... (vezi toată discuția)
	                    dorinserban	                   

Buna ziua.
Doresc sa intocmesc testamentul.
Ca si mostenitori am parintii - mama si tata si un frate vitreg caruia nu-i stiu numele complet,
Vreau ca ... (vezi toată discuția)

blecota	                   

Buna ziua, daca tatal meu vitreg imi lasa prin testament toata averea sa numai mie, copii lui pot ataca acest testament? Adica, exista riscul ca eu conform ... (vezi toată discuția)
	                    blecota	                   

Buna ziua, daca tatal meu vitreg imi lasa prin testament toata averea sa numai mie, copii lui pot ataca acest testament? Adica, exista riscul ca eu conform ... (vezi toată discuția)