avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Cum se procedeaza in privința concediului ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Cum se procedeaza in privința concediului medical ...

Buna ziua,

Cum se procedeaza in privința concediului medical pentru covid ( depistat pozitiv ) dacă lucrez in domeniul construcțiilor? Stiu ca ij mod normal eate platit 100%, dar in construcții situatia este aceiasi, avand in vedere ca avem acele beneficii la CAS? De exemplu, la salariu minin de 3000 lei brut pe 6 luni, cat ar insemna indemnizatia de concediu medical daca 14 zile din luna martie sunt in izolare?

Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Salut, doresc sa stiu cum se calculeaza salariul unui angajat ... Zwin Zwin Salut, Doresc sa stiu cum se calculeaza salariul unui angajat care a fost depistat cu Covid19 si a avut o perioada de 14 zile de izolare / concediu ... (vezi toată discuția)
Buna , stie cineva sa mi spuna cum se calculează indemnizația ... Adelina09 Adelina09 Buna , stie cineva sa mi spuna cum se calculează indemnizația pentru concediu medical de covid? (vezi toată discuția)
Scutiri in baza certificatului de handicap crocoi crocoi Buna ziua,curand am obtinut certificatul de handicap,am inteles ca sunt scutit de impozit pe salariu,la concediu medical pe cod 14 se aplica scutirea de ... (vezi toată discuția)