avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Codul CAEN al unei firme care vinde odorizante auto ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Codul CAEN al unei firme care vinde odorizante auto personalizate?

Bună ziua.Îmi puteți spune vă rog care este Codul CAEN al unei firme care vinde odorizante auto personalizate?
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: georgiana160 , utilizator 14:32, 20 Martie 2021
in ce consta personalizarea? faceti compozitii diferite pentru fiecare client sau doar modificati ambalajul?
Facem compoziții diferite pentru fiecare client
prin urmare sunteti/ veti fi producator: 2041.
mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen pentru productie textile prin terte firme? ddragan ddragan Buna dimineata si La Multi Ani! Sunt Intr. Ind. si doresc sa imi extind obiectul de activitate in domeniul comertului cu produse textile. Nu reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Ambalaje la fondul de mediu la firma de catering abrioana abrioana Buna ziua Am nevoie de o informatie. Avem o mica firma de catering. Cumparam ambalaje din tara (Timisoara) in care punem mancarea si o livram acasa ... (vezi toată discuția)
Intrari iesiri service auto nicolaicosmin nicolaicosmin Buna ziua. Am un service mai mic, un srl. Am ca si cod caen principal, intretinerea si repararea autovehicolelor. Am casa de marcat. Intrebarea mea este, pot ... (vezi toată discuția)