avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... predare inventar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

predare inventar

Buna seara si la multi ani tuturor!
Am mai scris despre subiectul asta, dar acum s-au schimbat putin datele problemei.Trebuie sa intru in CCC de la 1 februarie si de la fostul loc de munca mi se pun piedici.Mi s-a facut o adresa oficiala prin care mi se impune ca pana pe data de 11 sa merg sa predau inventarul, sa semnez balante pe 2009 (eu am fost in medical toata sarcina, adica din feb 2009 pana am nascut si totusi le-am semnat bilantul la martie), sa duc copie dupa certificatul de nastere al copilului si dupa livretul de familie, toate astea in baza "legislatiei in vigoare", nu se specifica legea, articolul etc. Mentionez ca atunci cand am ramas in medical am dat cheia unui coleg si mi s-a luat din birou tot, PC, imprimanta, scaune...Predarea inventarului nu are un termen limita?Tinand cont ca am fost 9 luni in medical, a avut altcineva cheia biroului, iar eu nu am mai fost vreodata pe acolo, pot fi obligata legal sa fac predare-primire la ceva ce au furat altii?
Cel mai recent răspuns: Bucklucica , utilizator 20:40, 5 Ianuarie 2010
CCC reprezinta suspendarea CIM ca vointa unilaterala a salariatuluia art. 51 alin. (1) lit. a ) Codul Muncii
PV de predare-primire s-ar fii putut face la data predarii acelei chei " unui coleg " ?
sau
ar putea exista posibilitatea sa probati cu martori ca " ati dat cheia " ?
sau
ar putea exista posibilitatea ca activitatea in firma respectiva sa se fii putut desfasura fara cele existente in acelei birou pentru care ati dat cheia " unui coleg " ?
Din cele spuse de dumneavoastra, reiese ca lucrati in domeniul financiar-contabil!
Procedurile interne de predare-primire inventar , dumneavoastra ar trebui sa le cunoasteti cel mai bine!La fel si legislatia aferenta!
Cam alandala lucrurile!
Multumesc pentru raspunsuri!
Da, e adevarat ca lucrez in domeniul financiar-contabil, am cautat mult raspuns la intrebarea referitoare la predarea inventarului in timpul CM-ului.Nu am gasit in legislatia de care pomeniti nimic asemanator cu situatia mea, motiv pentru care am scris aici.Nu e nevoie sa fiti ironic, lucrurile sunt alandala, dar nu in capul meu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune-drepturi salariale-inchidere cim volodea volodea Buna ziua, Am fost angajat ca gestionar, cu CIM pe per. nedeterminata dar cu per. de proba de 90 de zile, din 5.12.2011. La sfarsitul anului fostul gestionar ... (vezi toată discuția)
Predare gestiune roxilex roxilex Pana in data de 01.07.2014 am fost administrator cu jumatate de norma la o Gradinita. In urma unei decizii a direcțiunii am fost trecuta pe alt post dar nici ... (vezi toată discuția)
Un jurist să fie președinte comisie de inventariere? oanaportar oanaportar - este corect ca un jurist să fie președinte comisie inventar predare-primire la plecarea unui angajat din instituție ? Un coleg pleacă din instituția ... (vezi toată discuția)