avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, am și eu o situați mai delicată cu un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, am și eu o situați mai delicată cu un imobil naționalizat. ...

Bună ziua, am și eu o situați mai delicată cu un imobil naționalizat.
Noi am cumpărat "pe încredere" un apartament la un subsol, s-au făcut acte la notar, tot.
Problema este că am primit înștiințare de la un birou judecătoresc de executare silită pe numele fostei proprietare fără să țină cont de actele de proprietate pe care le-am avut pe imobil.
Din câte am înțeles fosta proprietară a licitat la mai multe persoane casa respectivă.
Eu vreau să recuperez pejudiciul în cazul ăsta, ce pot să fac? Nu mă interesează imobilul cât mă interesează ca persoana respectivă să ne dea banii înapoi.
Cel mai recent răspuns: Dinamo44 , utilizator 23:37, 12 Mai 2021
Puteti sa formulati plangere penala pentru inselaciune daca dovediti ca la data incheierii contractului, vanzatoarea cunostea faptul ca imobilul fusese retrocedat.
bun seara doamna avocat. Cunostea acest lucru insa situatia actuala s-a petrecut acum multi ani insa vreau sa stiu daca mai pot face ceva macar pe civil.
Tin sa precizez ca persoana in cauza este in penitenciar condamnata deja pentru inselaciune.

Cabinet de avocat "Elena Viorica Mavhima" a scris:

Puteti sa formulati plangere penala pentru inselaciune daca dovediti ca la data incheierii contractului, vanzatoarea cunostea faptul ca imobilul fusese retrocedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine a radiat ipoteca? Marta Tot Marta Tot Dacă eu revendic un imobil naţionalizat care în cartea funciară are trecută o ipotecă pentru un împrumut la o bancă naţionalizată în 1948 şi ... (vezi toată discuția)
Buna seara stimati juristi! acum arpoape 17 ani, parintii mei ... Dinamo44 Dinamo44 Buna seara stimati juristi! Acum arpoape 17 ani, parintii mei au cumparat un spatiu de locuit la subsolul unei vile - mai tarziu am primit instiintare de ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie mirceal mirceal Problema pe care o am e legata de niste constructii neintabulate. Strabunicii mei au cumparat in anul 1938 un teren pe care se aflau mai multe constructii, ... (vezi toată discuția)