Buna seara.Sunt eleva in clasa a 12-a la liceu si as vrea sa ajung procuror criminalist, insa am mai multe intrebari fara raspuns cu privire la ce ar trebui sa fac pentru a ajunge acolo.As vrea in primul rand sa stiu daca se poate asista la un proces in care o persoana este judecata pentru crima?In al doilea rand as dori sa stiu in ce situatie as putea asista la o autopsie?(inainte de facultate)(Asta ca sa vad daca am stomacu destul de tare, sau daca nu sunt prea sensibila pentru meseria asta). Si ce e cel mai important de stiut e ce ar trebui sa fac dupa ce as termina dreptul?Vreau sa stiu toate astea pentru ca trebuia sa decid daca am aptitudinile necesare pentru aceasta profesie.Va multumesc anticipat. ..
Acest master se face exclusiv pentru cei licentiati in drept si nu ai deveni nimic cu el oricum .Ceea ce ai vazut in filmele gen CSI se realizeaza strict de catre politisti criminalisti dupa cum s-a afirmat intr-un post mai sus deci cred ca asta ai cauta . Iar legat de medicina legala , nu cred ca este cineva care se fie nascut pentru aceasta ,te obisnuiesti cu timpul.
Buna ziua tuturor.
Am si eu o nelamurire si am vazut ca s-a discutat aici cam ceea ce m-ar interesa, dar sunt putin confuza.
Cum trebuie sa procedez exact pentru a deveni psiholog criminalist?
Trebuie sa termin Facultatea de Drept specializarea Stiinte Penale si Criminalistica plus Facultatea de Psihologie? In ce ordine ar fi mai bine sa le fac?
Procuror criminalist
myryam
Doresc sa devin procuror criminalist,dar nu stiu ce studii sa urmez,este clar ca facultatea de drept dar ce specializare si masterul in ce domeniu si daca ... (vezi toată discuția)