avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Dupa divort, parintii mei au incheiat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Dupa divort, parintii mei au incheiat un act de partaj ...

Buna ziua! Dupa divort, parintii mei au incheiat un act de partaj voluntar, in urma caruia tata a primit o sulta cedand jumatatea sa din bunurile comune (casa. teren), mama devenind proprietar unic. In continutului actului de partaj e mentionat ca tata nu mai are nicio pretentie pecuniara. In viitor tata poate ataca actul de partaj in instanta? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Claudiu8574 , utilizator 21:51, 22 Martie 2021
Buna seara. avand in vedere invoiala partilor, si primirea sultei, nu poate fi atacat. Prin partajul voluntar, o primit o suma de bani care reprezinta contravaloarea parii sale din bunurile comune.
Multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj voluntar fara sulta Poizan Poizan Buna ziua, Am realizat partajul voluntar fara sulta, in timpul casatoriei, intre mine si sotul meu. Eu am ramas cu garsoniera, iar el nu a avut nici o ... (vezi toată discuția)
Regimul matrimonial rozaliaersek rozaliaersek Buna ziua.Vreau sa divortez prin instanta prin acordul partilor si as vrea sa stiu daca odata cu divortul se poate lichida si regimul matrimonial si daca da ... (vezi toată discuția)
Partaj in timpul casatoriei latiseni latiseni Buna ziua. 1-Eu cu sotia detinem ca bunuri comune un apartament. Dorim ca pe acesta sa devina proprietara exclusiva sotia. Pentru partea care i-mi revine, am ... (vezi toată discuția)