avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mama,cat a fost in viata mi-a facut procura ca eu sa-i ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mama,cat a fost in viata mi-a facut procura ca eu sa-i ridic ...

mama,cat a fost in viata mi-a facut procura ca eu sa-i ridic ajutorul de deces dupa moartea ei,de la car-ul pensionarilor,Fratele meu s-a dus fara stirea mea ,cu certificatul de deces si a ridicat banii,Eu am chitantele cu care am platit si procura
Cel mai recent răspuns: meri_tt , utilizator 20:07, 21 Martie 2021
procura nu va foloseste la nimic.
Va trebui sa il dati in judecata pe frate.
ce chitante aveti, ce ati platit ?
ajutor de inmormantare va da si de la primarie in baza unei facturi
O.sa.corelati cheltuielile cu ce veți moșteni și asa veți rezolva.
chtantele de la cotizatia anuala, acesta este un car al pensionarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de inmormantare nina sima nina sima cum si de unde pot abtine ajutor de deces ptr. fratele meu care in momentul decesului primea indemnizatie de boala cu grad de handicap? (vezi toată discuția)
Ajutor de stat pentru deces claudela claudela Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: pe 30 dec socrul meu a murit. Nu avea pensie, nu era asigurat in niciun fel. Sotul si fratii lui au suportat ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog frumos monica38 monica38 Fratele meu a decedat in 13 martie anul acesta, a trait in concubinaj 20 de ani cu o doamna. In 05.01.2010 a primit decizia de pensi pe caz de boala, iar pe ... (vezi toată discuția)