Buna ziua,
Comuna noastra este una din cele patru din judet pentru care s-a facut cadastru gratuit. Din pacate s-au facut multe greseli dar nu ne mai baga nimeni in seama deoarece firmele care au facut cadastrul si-au incasat banii. Unii spun ca , pentru a modifica un Extras de Carte Funciara (fisele cadastrale pe care le-au facut) trebuie actiune in instanta. E adevarat? Sau orice cadastrist poate modifica? Si instanta de unde stie cum e corect? Cine a dat OK ca firma care a facut cadastrul sa poata incasa banii? Primaria, prefectura? Multumesc
Da, se introduce actiune in instanta. In fata instantei se solicita administrarea probei cu expertiza și în cadrul acesteia se va stabili care este amplasamentul imobilului.
Suprapunere cadastrala
ruxpop
am patit-o , vecinul isi face cadastrul face si tarusarea si e totul ok , fac si eu cadastru si ajung sa fac tarusarea si stupoare vecinul intra peste mine cu ... (vezi toată discuția)
Cadastru gratuit
andreeagana
Am citit k incepand de luna aceasta va incepe un prog gratiut pt efectuarea de cadastru gratuit pentru locuinte. As dori sa aflu ce documente sunt necesare, ... (vezi toată discuția)