avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Bună! Aș dori să deschid o platformă online ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Bună! Aș dori să deschid o platformă online (instagram) în ...

Bună! Aș dori să deschid o platformă online (instagram) în care să promovez domeniul cultural (recenzii de cărți, filme, conținut propriu scris și vizual cu tematică culturală) și aș vrea să apelez la publicitate prin împărțirea unor pliante/ flyere în domeniul public (intersecții/parcuri).

Este legal sau am nevoie de aprobare? Având în vedere că nu am un beneficiu financiar din acest lucru (așa cum e la youtube).

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! intenționez să îmi deschid pe platforma youtube ... apostolbianca apostolbianca Bună ziua! Intenționez să îmi deschid pe platforma Youtube cu extindere către celelalte pagini din online (Facebook, Instagram) un blog prin care să ... (vezi toată discuția)
Venit suplimentar adi1985 adi1985 buna ziua .Sunt casnica ,dar as dori sa am un venit suplimentar cu care sa pot sa imi mai ridic putin venitul in casa,am dat de multe oferte de genul acesta pe ... (vezi toată discuția)
Scop ong n5angel n5angel Buna ziua, Doresc sa infiintez un Ong deoarece am un spatiu si as vrea sa deschid o gradinita sau un cabinet medical. Nu sunt decisa inca spre destinatia ... (vezi toată discuția)