avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pronunțare amânată de 10 ori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pronunțare amânată de 10 ori

Buna ziua.-.-.-.Asi dori sa stiu daca o hotarare judecatoresc este de 10 or amanate pronuntarea este legal...sau ceva este la spate.,? Cer foarte frumos sa dati un raspuns ca tare deranjeaza. sa;pte luni numai cu amanari Multumesc foarte frumos daca primesc un raspuns.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 16:17, 23 Martie 2021
Nu exista un termen pentru pronuntare. Amanarea despre care vorbiti poate avea drept explicatie faptul ca judecatorii nu au ajuns la un consens sau nu se considera lamuriti.
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2021
Cabinet de avocat "Elena Viorica Mavhima", Avocat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Hotararile judecatoresti trebuie redactate in termen de cel mult 30 de zile de la data pronuntarii.
In cazuri temeninic motivate, termenul poate fi prelungit cu cate 30 de zile de cel mult 2 ori ( art.16 al.3-Legea 207/2018 pentru modificarea Legii nr.304/2004 privind organizarea judiciară)
Cu alte cuvinte, daca cele 10 amanari de pronuntare se situeaza in intervalul maximal de 90 de zile de la data pronuntarii, este legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntarea in cazul unui proces Korneliu Korneliu de cate ori se poate amana pronuntarea in cazul unui proces de granituire in care expertul mentionat de instanata a demonstrat ce am cerut? Pare simplu ... (vezi toată discuția)
Amanarea pronuntarii alpinada alpinada Buna seara, De cate ori se poate amana pronuntarea intr-un proces? Exista un proces/procedura prin care se poate afla de ce se amana de mai multe ori ... (vezi toată discuția)
Amanarea pronuntarii turkn turkn \"Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la data de 23.03.2016. Pronunţată în şedinţă publică azi, 08.03.2016. Document: ... (vezi toată discuția)