avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu social

As dori sa stiu daca o persoana juridica austriaca, poate sa-si schimbe sediul social si sa-si mute sediul social in Romania.
Precizez ca nu este vorba despre o Societate Europeana.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 19:26, 7 Ianuarie 2010
Ca principiu, nu vad nici o problema in schimbarea sediului social al unei soc inmatriculate in Austria. Totusi, actul constitutiv/statutul va spune ce poate ori nu poate face respectiva societate si in ce conditii; de asemenea legea care il guverneaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sucursala romania anaioana anaioana Buna ziua, Pentru a deschide o sucursala in Romania, care ar fi pasii care trebuie parcursi, care sunt documentele care trebuiesc..etc.?Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Societatile romane pot avea sediul in alt stat ue? sabina56 sabina56 Buna ziua!As dori sa stiu daca o societate comerciala romaneasca poate sa aiba sediul social in alta tara din UE? Trebuie sa aiba un sediu permanent in ... (vezi toată discuția)
Ce acte am nevoie ca sa deschid o filiala in romania dar cu sediu in italia ( spa)? daniela_bodan daniela_bodan eu stau in italia si lucrez la o avocata care are un spa si vrea sa deschida o filiala in romania ce acte ar avea nevoie ? (vezi toată discuția)